שוכרת השאירה אחריה חוב לחברת החשמל

  • חוב של שוכרת
    נטע | 13/04/2019 20:24

    שלום רב,
    השוכרת שהיתה בביתי עזבה לאחרונה את הבית והשאירה אחריה חוב לחברת החשמל. החשבון על שמה. אני מתכננת להיכנס לבית בעצמי וחברת החשמל לא מאפשרת לי (המשכירה) להעביר חזרה את החשבון על שמי ואת החוב כאמור לסגור מול אותה שוכרת. האם יש דרך כלשהי לאכוף על חברת החשמל להעביר את החשבון על שמי? (וללא החוב כמובן)
    תודה, נטע

    • שוכרת השאירה אחריה חוב לחברת החשמל
      ליאור חאיק, עו"ד | 14/04/2019 15:21

      היי נטע

      פיתרון פרקטי הוא לשלם את החוב לחברת החשמל ולתבוע את השוכרת על החוב באמצעות תביעה קטנה.

      ככל ויש צורך בסיוע נוסף, אני עומד לרשותך.

      בברכה,

      ליאור חאיק, עו"ד
      מנהל פורום צרכנות ופורום דיני חוזים

      לוי אשכול 31, רחובות
      טל': 052-5475475; מייל: haiklior@hotmail.com

      • לא זו השאלה..
        נטע | 14/04/2019 16:03

        האם ניתן לאכוף על חברת החשמל להעביר את החשבון על שמי בתור בעלת הדירה ולנהל את המאבק לתשלום החוב מול השוכרת שעזבה?
        תודה, נטע