נזק בדירה כתוצאה מנזילתה מהדירה מעל

  • תקרה
    שמרית | 12/04/2019 15:54

    האם ואיך ניתן לתבוע ולשום נזק הבא: נזילה חמורה משכן למעלה(מים מטפטפים כל הזמן. קירות ספוגים רטיבות למשך תקופה שהוא בנה והרים בלטות וצנרת ופרק התקרה בביתו ואף גשם חדר נון סטופ לחדר שלי) ,השביתה לי חדר בדירה באופן שלא ניתן להשתמש בו חצי שנה.

    • נזק בדירה כתוצאה מנזילתה מהדירה מעל
      עו"ד סימונה גולדמן מימון | 14/04/2019 10:33

      שלום רב,

      בכדי להגיש תביעת נזיקין יש לצרף חוות דעת תומכת לכל הנזקים שנגרמו ובתביעה לתבוע את כלראשי הנזק לרבות אי שימוש בחדר תקופה (יש לצרף ראיות).

      בכל מקרה יש לבחון אם התביעה מתאימה לתביעה קטנה לאור סכומה או לתביעת רגילה ואז עדיף וכדאי להיעזר בעו"ד מהתחום.

      בברכה,

      סימונה מימון, עו"ד
      מנהלת פורום דיני נזיקין

      יצחק בן צבי 10, באר שבע
      טלפון: 08-9109910 ; מייל: simona@sgm-law.co.il