שינוי במשרה

  • חזרה לעבודה לאחר תאונת עבודה
    יסמין | 12/04/2019 00:40

    אני עובדת ברשת קמעונית כבר 7 חודשים המנהלת שקיבלה אותי לעבודה היתה בהריון וכאשר יצאה לחופשת לידה החליף אותה מנהל שמולו עבדתי כל תקופת העסקתי איתה לא יצא לי לעבוד התקבלתי לעבודה כקופאית למשמרות בוקר קבועות בשעות קבועות לאחר חודש קודמתי להיות שלטת/קלדנית בסניף כי היה לי ניסיון קודם בתפקיד זה נתתי את כל כולי בעבודה ביצעתי כמה תפקידים שילוט וקופות והמנהל היה מתגמל ומרוצה כולל מנהל האזור שהיה מרוצה מעבודתי כאשר חזרה המנהלת הקבועה מחופשת הלידה בעת ספירת מלאי עברתי תאונת עבודה ונפצעתי בברך שבר תלישה וחשש לקרע ברצועה עברתי פיזותרפיה שלא הואילה כלל ולאחר חודש וחצי חזרתי לעבוד כי המנהלת התעקשה שהיא ממש צריכה שאחזור הסברתי לה שלא אוכל לתפקד כפי שתפקדתי לפניי התאונה ויהיו המון מגבלות היא מצידה אמרה לי אל תדאגי אני אדאג אישית שיעזרו לך ותעשי מה שאת יכולה רק חיזרי לאחר חודש וחצי היא החליטה שאני לא ממלאת את תפקידי כראוי ושהיא החליטה להוריד אותי לקופות וכל היחס כלפיי השתנה נותנת לי ימי חופש כשהיא מחליטה ואין לי ימי חופש לנצל עקב הפציעה שקרתה לי בעבודה לא יכולתי עוד לתפקד כפי שבעבר גם הורידו אותי בדרגה ואיבדתי את תפקידי וכל זאת קרה לאחר שסיפרתי לה שאני בהריון אני סובלת מהרגל תמיד באופן קבוע סובלת מכאבים בשינה קמה מכאב בבקרים מישיבה לקימה קצת מאמץ והרגל כואבת ברמות מטורפות רוצה לדעת אם זה תקין שהןרידה אותי מהתפקיד שלי לתפקיד אחר למרות שהסברתי לה את ההשלכות של התאונה ואמרה שאין בעיה ויעזרו לי שצריך למרות שבפועל לא קיבלתי עזרה כלל עכשיו אני סובלת מכאבים חמורים ברגל ובנוסף ההריון מה יש באפשרותי לעשות יש סיכוי לבקש שמירת הריון??

    • שינוי במשרה
      עו"ד לילך אקרמן | 13/04/2019 22:18

      שלום רב

      העלית בשאלתך מספר נושאים

      ראשית לגבי שמירת הריון- יש לפנות ולבדוק למול פורום ביטוח לאומי וכן מבחינה רפואית בהתאם למצבך.

      באשר לדיני עבודה על פניו נראה כי נעשו כמה פעולות לא תקינות נוכח מצבך אך יש לבחון את הנושא לעומק ולראות כיצד הכי נכון לפעול

      בברכה,

      לילך אקרמן, עו"ד

      מנהלת פורום דיני עבודה

      העמק 52, כפר יונה
      טל': 8833030 -077; מייל: lilachakerman@netvision.net.il

      • תאונת עבודה
        יסמין | 14/04/2019 22:02

        מה זה אומא פעולות לא תקינות איזה מהפעולות לא תקינות והאם מותר לה להוריד אותי בדרגה מתפקידי ולהעבער לתפקיד אחר שאנו בהריון רק כי פתאום היא לא  מרוצה מעבודתי??