שני ילדיי נפצעו בגן הילדים, עברו טיפול והכל בסדר. האם בכל זאת יש מקום לתבוע?

  • שבר בזרוע,
    אלין | 08/04/2019 07:53

    שלום רב,

    יש לי שני מקרים של פציעה שקרו לשני ילדים במשפחה ושניהם בגן ילדים שבה הם שהו - האחד נפל מגובה 1.5 מטר נחת על הגב וקיבל מכה חזקה בראש היה בשוק ולא הייתה תגובה מרוב שהיה המום גם מכאב וגם מהתוצאה לקחתי אותו לקופת חולים ישר עבר בדיקה קיבלנו הנחיות וחזרנו הביתה וכמובן היחד היה במעקב.
    האם אפשר לתבוע את חברת הביטוח ? ובאיזה סכום?

    המקרה השני אירע גם כן בגן ילדים, הילדה נפלה מהכסא נתלתה בין הכסא לשולחן ודברה זרוע הסתובבה שבוע ימים עם מתלה מסביב לזרוע.
    באיזה סכום אפשר לתבוע את הביטוח ?

    בתוגה רבה רבה מראש

    • שני ילדיי נפצעו בגן הילדים, עברו טיפול והכל בסדר. האם בכל זאת יש מקום לתבוע?

      אלין שלום,

      אני מקווה שהילדים מרגישים טוב והכל בסדר היום.

      בשני המקרים, צריך לקבל פרטים נוספים ולהבין את הנסיבות היטב והכי חשוב- האם נותרה מגבלה רפואית כלשהי. בהתאם ייקבע גם גובה הפיצוי.

      על פי התיאור, נראה כי ניתן לתבוע את הביטוח תאונות תלמידים (ככל ומדובר בגני עירייה) וככל ויש אחריות כלשהי לגן, ניתן אף לתבוע את החברה המבטחת אותו.

      ממליצה לפנות לייעוץ נוסף לעו"ד המתמחה בתחום.

      הרבה בריאות.

      בברכה,

      רונית דרשלר, עו"ד
      מנהלת פורום דיני נזיקין

      הנדיב 71, הרצליה
      טלפון: 052-8842842 ; מייל: ronitdr10@gmail.com