מדוע עדותו חשובה ואת הפרטים שלו לצורך זימון

  • מה צריכה לכלול בקשה להזמנת עד?
    tommy | 07/04/2019 19:50

    האם בקשה להזמנת עד צריכה לנמק בקצרה את הסיבות המצריכות את עדותו, או שעליה להיות מפורטת ממש? מדובר בהליך תביעה קטנה.

    • מדוע עדותו חשובה ואת הפרטים שלו לצורך זימון  לת
      שאול | 08/04/2019 13:47

    • איך מנמקים בקשה להזמנת עד
      גלעד סער עו"ד - כלכלן | 09/04/2019 15:36

      הבקשה נועדה לשכנע את בית המשפט שהעד אכן נדרש. אופן פירוט הנימוקים נקבע בהתאם. לא ניתן לקבוע כלל אחיד לגבי אורך הנימוק שיוביל לשכנוע של בית המשפט.

      בברכה,

      גלעד סער, עו"ד-כלכלן
      מנהל פורום בתי משפט

      מנחם בגין 12, רמת גן
      טל': 03-5460383 ; מייל: gilad@gsaarlaw.co.il

    • תוכן בקשה לזימון עדים
      עו"ד טליה שנברגר | 11/04/2019 18:25

      שלום רב,

      מאחר ואתה מדבר על בקשה לזימון עד להליך המתנהל בפני בית המשפט לתביעות קטנות, המלצתי היא שתגיש בקשה לזימון עדים, תפרט את השם המלא + כתובת מדוייקת של העד ותציין מדוע עדותו חשובה לבירור התביעה שהגשת ועל מנת שבית המשפט יכריע בצורה נכונה בשאלות השנויות במחלוקת בתיק ויכריע בתובענה.

      אתה לא חייב לפרט בבקשה פירוט נרחב של העדות הצפויה על ידי העד אלא בעיקר להבהיר לבית המשפט את החשיבות של העד לצורך הכרעה בתיק.

      בהצלחה.

      בברכה,

      טליה שנברגר, עו"ד
      מנהלת פורום בתי משפט

      העצמאות 40, יהוד
      טל': 03-5363408; מייל: talya@sba-law.co.il