ביטול הסכם

  • ביטול הסכם רכישת דירה בתמא
    יניב | 06/04/2019 19:15

    שלום רב
    רכשנו דירה חדשה בפרויקט תמא 38 חיזוק ועיבוי. במהלך הבניה היזם הפר את ההסכם והפסיק את העבודות. בעלי הדירות הקיימות הגישו תביעה לבית משפט לביטול ההסכם ולהחלפת היזם . היזם לא התגונן וכנראה שבית המשפט יבטל את ההסכם ויזם חדש ייכנס לתמונה. מה קורה כעת בהסכם בינינו לבין היזם הקודם? זה גם מתבטל אוטומטית והיזם החדש ייכנס בנעליו?איך עושים את זה בפועל?תודה רבה

    • ביטול הסכם
      עו"ד אילן הלוי | 10/04/2019 08:29

      שלום יניב

      אני מבין שאתה רכשת את אחת מדירות היזם בפרויקט תמ"א 38/1. בעלי הדירות פנו לבית המשפט וביקשו לבטל את ההסכם מול אותו יזם וכנראה בית המשפט יקבל את הבקשה בהעדר הגנה.

      חשוב לדעת-

      האם בכלל אותו יזם עדין קיים ומעונין להמשיך בפרויקט?

      האם יש לך איך לקבל כספים שקיבלת בחזרה בהנחה שההסכם מתבטל?

      מה הבטחונות שקיבלת?

      מצב הפרויקט?

      כמה דירות נוספות היזם מכר כבר בפרויקט?

      לאור מצב זה אני מאוד ממליץ לך לגשת מהר ליעוץ משפטני פרטני. אם עדין לא ניתן פסק דין אז כדאי מאוד שתגיש בקשה להצטרף להליך על מנת שבית המשפט ישמע גם אותך וישמור על זכויותיך.

      בברכה,

      אילן הלוי, עו"ד
      מנהל פורום תמ"א 38

      שד' שאול המלך 8, ת"א
      נייד: 050-5752517; מייל: ilan.halevi@gmail.com