האם ניתן להגיש עתירה מנהלית נגד הפרקליטות

  • שאלה
    רוני | 05/04/2019 05:30

    הגשתי בקשה לפרקליטות לחזרה מאישום באמצעות תובעת הוועדה לתכנון ובנייה.
    שאלתי היא האם יש אפשרות להגיש עתירה מנהלית נגד הפרקליטות אם הבקשה תידחה?
    תודה

    • האם ניתן להגיש עתירה מנהלית נגד הפרקליטות

      לרוני שלום,

      ראשית, עתירה נגד הפרקליטות יש להגיש לבג"ץ ולא לבית המשפט לעניינים מנהליים.

      לגופו של עניין, ניתן כמובן לעתור לבג"ץ נגד החלטה של הפרקליטות הדוחה את בקשתך לחזרה מאישום, אך המשוכה שתצטרך לעבור כדי להצליח בעתירה גבוהה ביותר.

      בברכה,

      גדעון קוסטא, עו"ד
      מנהל פורום פלילי

      בית סילבר קומה 5,
      רחוב אבא הלל 7, רמת גן
      טל': 052-4802244 ; מייל: costagidi@gmail.com