ביטול כתב התחייבות

  • ביטול כתב ויתור
    רמי | 28/03/2019 12:02

    שלו,

    מה צריך לבקש בשביל לבטל חתימה על כתב ויתור (כתב התחייבות או משהו דומה חתום ומאומת) שלא עשה/ייעשה שימוש במסמך ולמעשה לבטל את תוקפו (אולי עותק שיש לו) מבלי לפנות לבית משפט, אך כן יהיה קביל משפטית?

    תודה

    • ביטול כתב התחייבות
      ליאור חאיק, עו"ד | 30/03/2019 18:01

      היי רמי

      אי אפשר לבטל חתימה.

      אפשר להגיש תביעה לסעד הצהרתי ולטעון שאין תוקף לחתימה, במידה וישנה עילה טובה לטעון זאת. המשוכה אינה קלה בכלל ואדם שטוען שחתם ולא הבין או יודע על מה הוא חותם, יצטרך לעמוד בנטל כבד מאד.

      ככל ויש צורך בסיוע נוסף, אני עומד לרשותך.

      בברכה,

      ליאור חאיק, עו"ד
      מנהל פורום צרכנות ופורום דיני חוזים

      לוי אשכול 31, רחובות
      טל': 052-5475475; מייל: haiklior@hotmail.com