מי ראוי להיות עו"ד מטעם הדיירים

  • עו"ד דייר כעו"ד מטעם הדיירים
    שרון | 20/03/2019 13:04

    אודה אם תוכלו לתת מענה לשאלה האם בפרוייקט תמ"א שמעוניינים לקיים בבניין מגוריי ביתה של אחת השכנות מעונינת להיות עורך הדין של הפרוייקט. האם זה אתי? מרגיש כמו ניגוד אינטרסים. אודה לתשובתכם

    • מי ראוי להיות עו"ד מטעם הדיירים
      עו"ד אלעד וייסטוך | 24/03/2019 13:01

      שלום וברכה,

      עו"ד שמייצג את בעלי הדירות בבנין נדרש בראש ובראשונה להיות בעל נסיון בתחום. כמובן שעו"ד חייב לזכות באמונם המלא של הדיירים.

      ככל שעו"ד עומד בקריטריון הזה, לשאלת קרבתו המשפחתית יש פחות משמעות.

      מעבר לכך, כמובן שיש להקפיד שכל הדיירים יקבלו תמורות שוות תוך התחשבות באילוצי הפרויקט.

      אם עו"ד האמור הוא מקצועי ובעל נסיון בתחום אך לא רכש את אמונכם לייצוג שווה לכלל הדיירים אז יש כאן בעיה ולא ראוי למנות אותו.

      בברכה,

      אלעד וייסטוך, עו"ד
      מנהל פורום תמ"א 38

      מנחם בגין 12 רמת גן
      טל': 03-6122111; מייל: elad@weislaw.co.il