האם אני רשאית לשלוח מייל לשופט?

  • שלום. שאלה לרווית טוב לי
    גלי | 17/03/2019 22:22

    שמעתי באינטרנט הרצאה של שופט בנושא עילות לפסילת צוואה. האם אני רשאית לכתוב לו. הוא לא מכיר אותי. יש את המייל שלו ברשת. תודה

    • האם אני רשאית לשלוח מייל לשופט?
      עו"ד רוית טוב-לי | 20/03/2019 16:34

      גלי, שלום,

      לא ראוי ולא נהוג "להתערבב" עם שופטים, בפרט עם שופטים מכהנים.

      אם השופט קשור לעניין שלך, מייל ממך עלול להוות ניסיון השפעה פסול ואף בלתי חוקי.

      גם אם השופט לא קשור לעניין שלך, הוא לא יכול לתת לך ייעוץ משפטי ואין זה תפקידו.

      אם את זקוקה לייעוץ משפטי, מומלץ שתפני לעורך דין טוב ומנוסה. גם אנחנו, ולא רק השופטים, שולטים בעילות ההתנגדות לצוואה. עורך דין טוב ידע להשיב לך.

      בהצלחה,

      רוית

      בברכה,

      רוית טוב-לי, עו"ד
      מנהלת פורום דיני משפחה

      דניאל פריש 3, תל אביב
      טל': 03-6078888; מייל: ravit@tovly.co.il

      • תודה רווית. אני פשוט מנסה בכל דרך לפסול את הצוואה
        גלי | 24/03/2019 06:10

        היא מזוייפת. החתימו את אימי. מה שלא מובן לי איך חוות דעת מומחה שטוען בחקירתו "הייקים צלולים ומדוייקים. אני יודע אני ייקה"

        זה ככ הזוי שאף שופט לא חשב לפסול אותה גם לא בעליון. זה רק מראה לי שלא ניתן לסמוך על המערכת המשפטית

        הפסדתי 1.5 מיליון ש + 800 אלף לעורכי דין שניצלו אותי + חצי מיליון שאחותי גנבה. תיק אחר. העו"ד (חדש) לחץ עלי להתפשר על 60 אלף מתוך חצי מיליון (?!)

        ואחכ השתולל שלא רוצה לטפל בתיק. אין לי מושג מדוע. הרי ניצחתי בסיבוב הראשון. כמובן שבמצב כזה לא רציתי בשום אופן שייצג אותי.

        מה לעשות במקרה כזה..

        סיפרתי כאן כבר על זה. לא זוכרת מה ענו לי. בפעם השניה מיקי חשמונאי טענה שכבר ענו לי. איזה מין תשובה זו?  במקום לענות לי שוב היא שולחת אותי לחפש?!

        אגב נשארתי כמעט בלי כלום ואני מוכרת ברווחה. מתוך רכוש של אימי כ-4 מיליון ש נשארתי עם 80 אלף. בלי חסכונות ובלי פנסיה. איזה מין דבר זה?!

        • אני כבר לא מסוגלת להתעסק בזה. זה מאוד כואב !!!  לת
          גלי | 24/03/2019 06:13