שכר חודשי

  • שכר חודש פברוטר
    יובל | 16/03/2019 17:13

    שלום.

    חודש פברואר היה חודש קצר עם 20 ימי עבודה בחברה (יש לי משכורת חודשית לפי 5 ימי עבודה בשבוע). כמות השעות שהיתי צריך לעשות בחודש (תקן) זה 20*8.66=173 או 173 פחות 4 שעות (4 ימי חמישי מקוצרים) =169?

    • שכר חודשי
      עו"ד לילך אקרמן | 16/03/2019 21:09

      שלום רב

      היה עליך לעבוד בחודש זה בכל שבוע ויום בדיוק כפי שעבדת ביתר החודשים על מנת להיות זכאי לשכר מלא. על מנת לדעת מה היקף השעות שהיה עליך לעשות יש לבחון את דוחות הנוכחות הקודמים. ברקמת העיקרון אציין כי לו ימי חמישי הם ימים קצרים אז היה עליך לעבוד 169 שעות

      בברכה,

      לילך אקרמן, עו"ד

      מנהלת פורום דיני עבודה

      העמק 52, כפר יונה
      טל': 8833030 -077; מייל: lilachakerman@netvision.net.il