שימוע לאחר מכתב הבהרה

  • שימוע לאחר מכתב הבהרה
    אלי | 15/03/2019 09:00

    היי

    המעסיק שלי לא מכבד את ההסכם עבודה שחתם ולא העלה את השכר לאחר 3 חודשים כפי שכתוב בחוזה ולא רכב משפחתי לא מגולם לשכר כפי שהובטח בנוסף מחזיק את כספי הפנסיה שהוריד לי ולא העביר אחרי 4 חודשים שאני עובד בחברה

    ואז כתבתי מכתב הבהרה ושלחתי במייל לפני הליכה להליכים משפטיים חצי שעה אחרי ששלחתי קרא לי למשרד וגער בי שלא אהב את זה בסוף היום כבר קיבלתי מכתב לשימוע האם זה חוקי לעשות זאת? לפי מה שהבנתי בחוק לא

    אציין שהמעסיק הנ"ל עושה כרצנו בעובדים ויש כלפיו כבר תביעות מעובדים אחרים

    תודה

    • שימוע לאחר מכתב הבהרה
      עו"ד לילך אקרמן | 16/03/2019 20:59

      שלום רב

      על פניו אכן זה לא תקין אך יש לבחון את נסיבות המקרה ואת הזימון לשימוע , הסיבות הנקובות בו והשימוע עצמו כפי שנעשה על מנת לענות

      בברכה,

      לילך אקרמן, עו"ד

      מנהלת פורום דיני עבודה

      העמק 52, כפר יונה
      טל': 8833030 -077; מייל: lilachakerman@netvision.net.il