הבנק מסרב לאחד לי הלוואות - מה עושים ?

  • איחוד תיקים
    סופיה | 28/02/2019 15:10

    היי,
    יש לי כרגע 3 הלוואות בבנק בהחזר חודשי של 1857 ש"ח
    אני ביקשתי מהבנק שלי לאחד לי להלוואה אחת גדולה שלפי החישובים שלי צריכה לצאת בהחזר של 1450 ש"ח.
    הבנק מסרב בגלל שלטענתם אין לי אפשרות החזר לקחת בגובה ההלוואה שאני צריכה.
    התשובה לא סיפקה אותי ביקשתי לדבר עם מנהל הבנק שהסביר שהם לא רוצים שאני איקרוס כלכלית ולכן אין אפשרות לבצעה לי איחוד (לא ביקשתי הלוואה יותר ממה שקיים בחשבון).
    השאלה שלי האם הדבר תקין ומה אפשר לעשות בנושא בכדי לעזור לי להחזיר כל חודש סכום נמוך יותר ב כ 400 ש"ח.
    תודה.

    • הבנק מסרב לאחד לי הלוואות - מה עושים ?
      עו"ד אבי זילברפלד | 28/02/2019 20:20

      שלום רב,

      אין דרך משפטית לכפות על הבנק את רצונך.

      או שתצליח לשכנע, או שתפנה בתלונה לממונה על תלונות הציבור בבנק, או שתעבור בנק.

      בהצלחה !

      שמחתי להיות לעזר,

      בכבוד רב,

      זילברפלד אבי, עו"ד ונוטריון
      מנהל פורום בנקאות

      "בית הלפיד", בן גוריון 34, רמת גן
      טל: 03-5753443, מייל: zilber-a@zahav.net.il