עיקול על נכסי חברה בשל חובות הבעלים

  • פתיחת חברה בע''מ ויש לי תיק בהוצ''ל
    אברהם | 26/02/2019 01:13

    שלום וברכה
    אני מעוניין לפתוח בקרוב חברה בע''מ, בעזרת ה' החברה תהיה רווחית עם מחזור מכובד של כסף וכן הכנסות.
    המצב הכלכלי שלי לא הכי הכי כיום, ויש לי 2 תיקים בהוצ''ל, 1 עם צו תשלומים שאני עומד בו, השני עוד לפני נקיטת הליכים ורק נפתח עכשיו ממש.
    האם יש לי ממש לחשוש שהנושים יעכלו את חשבון החברה, או שאין באפשרותך כלל.

    וגב, אם יש חובות אישיים, כגון פיגור המשכנתא או חוב ארנונה וכד' אישי, האם ניתן לעקל את החברה או החשבון בנק שלה.

    בברכה, ובתודה מראש

    • עיקול על נכסי חברה בשל חובות הבעלים
      עו"ד משה שרגא | 10/03/2019 15:05

      שלום רב,

      מדובר בהליך לא פשוט שמחייב ידע ומומחיות.

      בעיקרון ניתן לפעול כנגד נכסי חברה במספר דרכים - כאשר לבעלים יש חוב לצד ג'.

      לכן אני אמליץ לך לתכנן היטב את פעולותיך על מנת שהחברה תתן לך רווח מספק לשם הסדר חובותיך.

      בברכה,

      משה שרגא, עו"ד
      מנהל פורום פשיטת רגל ופורום עורכי דין

      דרך מנחם בגין 65, ת"א
      טל': 077-5412650; מייל: ms@praklit.info