דף אימות רשיון שלא יכלול פרטי פסילה

  • דף אימות רשיון שלא יכלול פרטי פסילה
    הוכלי | 23/02/2019 21:15

    כדי ללמוד במדינה אחרת נהיגת משאיות אני צריך תחילה להמיר את הרשיון נהיגה ישראלי שיש לי לרכב פרטי לרשיון נהיגה פרטי שלהם. לצורך כך הרשויות פה רוצים חוץ מרשיון שלי גם דף "אימות רשיון" ממשרד הרישוי. בדף הזה מופיע גם שיש לי פסילה ללמוד ולנהוג על משא קל בישראל, כי פעם רציתי ללמוד בישראל וכתבתי כל דבר קטן בטופס הירוק.
    העובדים במשרד הרישוי אומרים שאי אפשר להוריד את השורה הזו, ואסור להם להדפיס משהו אחר. אי אפשר לקחת איכשהו מסמך אחר?