פנקס שיקים שזיוף וצו הצהרתי

  • זיוף חתימה על צ'קים ישנים של חשבון שנסגר מזמן
    Galya | 19/02/2019 13:46

    שלום, מבקשת עזרתכם במקרה המלחיץ הבא:

    לבעלי היה עסק שנסגר לפני כ 10 שנים והיה לו גם שותף. השותפות נסגרה, החשבון נסגר והכל סודר אצל רו"ח. אצל השותף נשאר כנראה פנקס צקים ישן של העסק. מסתבר שהשותף לשעבר זייף את חתימת בעלי ושילם לכמה גורמים באמצעות הצקים. הם פנו לבעלי.. הסברנו את הסיפור, הם הבינו ומנסים לטפל בעניין אך אני רוצה להיות בצד הכי בטוח שאפשר כי ברור לי שזה עוד יחזור. פנינו לרו"ח שסגר את העסק וקבלנו אישור.  פנינו לבנק לקבל אישור על כי החשבון לא קיים כבר 10 שנים. נגיש תלונה במשטרה. יש עוד משהו שניתן לעשות כדי להתגונן לפני שמישהו יחליט לפרוע את הצקים המזוייפים?..אודה לתשובתכם בהקדם.

    • פנקס שיקים שזיוף וצו הצהרתי
      עו"ד אריאל שוורץ | 20/02/2019 12:04

      שלום רב,

      במקרה זה בהחלט מומלץ להגיש המרצת פתיחה ולקבל צו הצהרתי מבית המשפט במסגרתו בית המשפט יכריז על בטלות השיקים. צו זה ישמש אותכם בהמשך הדרך חלילה ינקטו כנגדכם הליכי גבייה.

      בברכה,

      אריאל שוורץ, עו"ד
      מנהל פורום הוצאה לפועל

      דרך אבא הלל סילבר 12 (בית ששון חוגי), רמת גן
      טל': 052-6477990; מייל: arielsc.law@gmail.com