מה עושים במידה ונהג הרכב הפוגע אינו משתף פעולה ?

  • תביעת רכב
    BB | 19/02/2019 12:03

    שלום ,

    לפני כ 3 חודשים משאית פגע לי ברכב( שהיה חונה), נהג המשאית מסר לי את כל הפרטים שלו, צילום רישיון רכב וביטוח, יש גם עד לתאונה . הפעלתי את הביטוח שלי (שמתי צק ביטחון במוסך הסדר) אבל עד עכשיו הם לא מצליחים להשיג את הנהג הפוגע , הוצא אליו השבוע חוקר כדי לגבות ממנו הודאה .

    מה ניתן לעשות במידה ולא יצליחו להשיג אותו ? או במידה ויכחיש? תביעה ארחית תעזור?

    • מה עושים במידה ונהג הרכב הפוגע אינו משתף פעולה ?
      עו"ד גיל קראוס | 20/02/2019 15:42

      צהריים טובים,

      תוכל להפעיל את הביטוח שלך (המקיף) שישלמו לך את הפיצוי ואז לתבוע ממנו את ההפסדים של השתתפות עצמית והפסד הנחת תביעות.

      אם יש לו ביטוח צד ג' ואתה יודע את הפרטים אתה יכול לפנות ישירות לביטוח שלו על מנת שיפצה אותך בגין הנזק, מבלי שתישא בהשתתפות עצמית או בהפסד הנחת פרמיות.

      בכבוד רב,

      גיל קראוס, עו"ד
      מנהל פורום דיני נזיקין ופורום דיני ביטוח

      שדרות שאול המלך 8, בית אמות משפט, תל אביב
      טל': 03-6766602 ; מייל: gil@eghert-kraus.co.il