קיבלתי 10 דוחות מהירות בשבוע אחד והכל צולם במצלמה אחת – מה עליי לעשות?

  • קיבלתי 10 דוחות מהירות בשבוע אחד והכל צולם במצלמה אחת – מה עליי לעשות?
    שני | 29/01/2019 10:04

    ובכן..
    מעולם לא היו לי עבירות ונקודות אך יום בהיר אחד קיבל בעלי עשרה דו"חות שכולם צולמו במצלמה אחת!
    צומת מרומזרת במחסום הרכבת אביחייל מערב.

    למעשה אני זו שנהגה ברכבו של בעלי אך הדו"חות הגיעו על שמו.

    בבת אחת נרשמו לחובות 100 נקודות.

    הוא רתח מזעם ..ואני הרגעתי אותו שהכל יעבור אלי.

    בינתיים הסתבר לי שבחלק מהדורות כבר אי אפשר להישפט.
    אז מה עושים?

    • קיבלתי 10 דוחות מהירות בשבוע אחד והכל צולם במצלמה אחת – מה עליי לעשות?
      עו"ד אורית כהן | 29/01/2019 10:11

      אל ייאוש שני,

      אכן המצב לא מזהיר אך פתיר.

      ראשית יש להסב את הדו"חות על שמך.

      בדו"חות שכבר עבר המועד להישפט יש להגיש בקשה להארכת מועד להישפט.

      כמובן שגם ביתר הדו"חות יש לשלוח הספח המתאים בדו"ח למפנה.

      בשלב הבא, ולאחר שבית המשפט שולח מועד לדיון יש לכפור ולנהל התיק.

      אני מייעצת לך לשכור שירותיו של עורך מנוסה בחוקי תעבורה שינהל את התיק..ורצוי כבר בשלב ההתחלתי של ההסבה.

      מקווה שעניתי לך על השאלה המורכבת .

      אם יש לך שאלות נוספות ,אני כאן.

      בברכה,

      אורית כהן, עו"ד
      נחלת יצחק 8, תל אביב
      טל': 03-6999783 ; מייל: orit@theofficelaws.com