דוח עירייה שגוי

  • דוח עירייה
    קרן | 25/01/2019 11:30

    שלום
    אמא שלי בת ה70 קיבלה לביתה דוח מעיריית נתניה בטענה ש"הרשית להשליך אשפה במקום ציבורי - ברשות הרבים או במקום פרטי".
    חוץ מהעובדה שזה בכלל לא הסגנון שלה:
    1. היא קיבלה לביתה מכתב היום, 25/1/19, על עבירה שכביכול בוצעה ב3/3/18!
    2. לא נעצרה במקום, לא התבקשה להציג מסמכים לאיש, כך שלא ברור איך הגיעו למסקנה שהיא זו שביצעה את העבירה.
    3. טוענים שהייתה צריכה לשלם קנס של 750 שח עד 20/1/19 אך מאחר ולא שילמה, הסכום עלה ל1111 שח. העניין שלעולם לא קיבלה מכתב לפני כן.
    מה ניתן לעשות?
    תודה מראש

    • דוח עירייה שגוי
      עו"ד עינב יונסוף וייס | 29/01/2019 10:47

      קרן שלום,

      הייתי ממליצה לכתוב מכתב לעירייה, בסגנון חריף, הכולל בחובו את כלל טענותייך. בנוסף הייתי מבקשת מהעירייה תצלום המוכיח את העבירה הנטענת.

      במקרה בו אין את מקבלת מענה לשביעות רצונך ו/או התנערות מצדם להיענות- הייתי ממליצה אף להיוועץ בעו"ד המתמחה בפעילותו אל מול הרשויות, להמשך פעולה.

      בברכה,

      עינב יונסוף וייס, עו"ד
      מנהלת פורום עורכי דין

      יחזקאל שטרייכמן 2, תל אביב
      נייד: 054-4250168; מייל: ejweiss.law@gmail.com