שיק שכובד ללא שם

  • הצגת שיק פעמיים
    רפי | 24/01/2019 17:28

    נתתי תשלום למשהו פרטי שיק פתוח הוא העביר את זה עלה עד שזה הוא  הופקד בחשבון של אדם לא מוכר לי, אבל השיק הופקד באפליקציה ואפילו לא מילא את הלפקודת. אבל הבנק אישר את זה והכסף עבר לחשבונו. אחרי תקופה אני רואה שהשיק הופקד שנית לחשבון אחר ומולא הלפקודת השיק כמובן חזר כמו שיק שנגבה כבר, עכשיו מחזיק השיק תובע אותי הוא לא יודע מי הביא לו את השיק הוא טוען יש לי שיק על שמו שאני ישלם לו. המפקיד הראשון או שהוא נוכל או  שהוא התבלבל ומסר את זה לאחרים מה אני עושה מי אחראי למחדל הבנק שהופקד אצלו בלי לפקודת הבנק שלי או המפקיד הראשון. תודה

    • שיק שכובד ללא שם
      עו"ד אבי זילברפלד | 24/01/2019 22:51

      שלום רב,

      על פניו התנהגות הבנק לא תקינה. יש צורך לבדוק הענין עובדתיתי יותר לעומק.

      שמחתי להיות לעזר,

      בכבוד רב,

      זילברפלד אבי, עו"ד ונוטריון
      מנהל פורום בנקאות

      "בית הלפיד", רח' בן גוריון 34, ר"ג
      טל: 03-5753443, מייל: zilber-a@zahav.net.il