איפה ניתן להציב מבנה יביל למגורים?

  • איפה ניתן להשים קרוואן
    דידי | 19/01/2019 19:08

    שלום
    אני מעוניין לרכוש מגרש עדיין לא יודע איפה ורציתי לדעת אם אני יעשה את התהליך הנ"ל איפה ניתן להשים קרוואן שישמש כמו בית אם האישורים החוקיים שצריך
    תודה רבה לכם על המענה או איפה ניתן לברר זאת ?

    • איפה ניתן להציב מבנה יביל למגורים?
      לילך עתני, עו"ד ונוטריון | 20/01/2019 13:08

      שלום דידי,

      מבנה יביל שישמש למגורים ניתן להציב רק על קרקע שמיועדת למגורים על פי התב"ע (לא קרקע חקלאית, למשל).
      לצורך הצבת המבנה נדרשים היתרי בניה מהועדה המקומית לתכנון ובניה. תוכל לקבל מהועדה הרלוונטית את כל המידע הנדרש לך לשם כך.

      בברכה,

      לילך עתני, עו"ד
      מנהלת פורום נדלן ודיני מקרקעין

      בית אמריקה, שדרות שאול המלך 35, תל אביב
      טל': 03-6091011; מייל: lothnay@gmail.com

      • כי גם קרוואן שזה לא באמת בית
        דידי | 20/01/2019 19:20

        זה כמו מבנה למגורים נכון ? אז לכן צריך לאת האישורים הנדרשים כמו לבית רגיל ? אמרת שמבררים את זה בעירייה ?