ביטול עיקול על דירת מגורים

  • אי ביטול עיקול על נכס סירוב האם למעבר מגורי האב
    צחי | 16/01/2019 12:04

    שלום רב אני גרוש משנת 2012 ויש לי 2 ילדיםלקראת סוף תהליך הגירושים בחרה האם לעבור בצורה חד צדדית הפתאומית לעיר אחרת יחד עם הילדים .בתום פסק דין  הוסדרו הגירושים המזונות עבור הילדים מדור וגיטין.כמוכן הדירה שהרגשתי לפני הנישואין נשארה אצלי .עד היום הסתדרנו אני וגרושתי בכל מה שקשור לילדים .לאחרונה פרסמתי את הדירה למכירה  על מנת לקנות דירה על יד הילדים כדי שהאור הקרבתם ועל מנת שיהיה לכל אחד מהילדים חדר משלו ועל מנת שיהיה לי מקום קרוב להיות עם הילדים בימי שני רביעי וסופית השבוע שבהם אנחנו ביחדבעבר גרתי למשך שנה באותו העיר עם הילדים ולא היתה בעיה.בתהליך המכירה התברר לי ש בתמ"ששל הגירושין הוציאו צוי עיקול  לדירה .גרושתי אז הודיע לי שהיא ביטלה אותם אבל מתברר שהיא ביטלה רק חלק .כאשר פניתי לגרושתי על מנת לברר את פשר הדברים.    הרגשתי הבינה שאני רוצה לעבור לגור באותו העיר עם הילדים והיא אימה עלי שאם אני יעבור לגור אפילו באותו העיר אזי היא תיקח את הילדים ותעבור לגור בעיר המרוחק כ 50 ק"מ .מה עליי לעשות ואיך לפעול על מנת לבטל את העיכול ולעבור לגור בסביבת הילדים.?

    • ביטול עיקול על דירת מגורים
      עו"ד לימור מסר | 17/01/2019 16:29

      שלום צחי,

      אין כל בעיה להסיר את העיקול, עליך להגיש בקשה לביהמ"ש.
      לעניין האיום, זכותך המלאה לבצע מעבר, באם יש לך תיעוד לאיום הנ"ל, תוכל להגיש צו מניעה לביהמ"ש, אשר ימנע ממנה את המעבר.

      בהצלחה

      בברכה,

      עו"ד לימור מסר
      מנהלת פורום דיני משפחה

      דרך אבא הלל 12, רמת גן
      טל': 03-6139056 ; מייל: limormeser@hotmail.com