אי תשלום חיוב כספי שנקבע בפסק דין

  • אי תשלום הסדר פשרה בבית משפט
    דניאל | 16/01/2019 11:47

    חתמתי על הסכם פשרה בבית משפט בתאריך 4.12 עדיין לא קיבלתי את הכסף מחברת הביטוח וכל יום טלפונים להשגת הכסף חברת הביטוח מתרצת כל יום תירוץ אחר והעו"ד שלי ללא מענה מה אפשר לעשות בסיטואציה כזו?

    • אי תשלום חיוב כספי שנקבע בפסק דין
      עו"ד טליה שנברגר | 17/01/2019 15:22

      דניאל שלום רב,

      משאלתך אני מבינה שביום 4.12.2018 נחתם בינך ובין חברת הביטוח הסכם פשרה שקיבל תוקף של פסק דין, אשר קבע חובת תשלום הסכומים בתוך 30 ימים, והמועד חלף והכסף טרם שולם. במצב דברים כזה אתה יכול לפתוח תיק הוצאה לפועל נגד חברת הביטוח לגביית הסכומים שנקבעו בפסק הדין וחברת הביטוח תחוייב בתשלום הוצאות על כך שנאלצת לפתוח תיק הוצאה לפועל נגדה.

      בהצלחה.

      בברכה,

      טליה שנברגר, עו"ד
      מנהלת פורום בתי משפט

      העצמאות 40, יהוד
      טל': 03-5363408; מייל: talya@sba-law.co.il