פיצויים /חברה שנמצאת בהליך של פירוק

  • פיצויים מביטוח לאומי
    מור מור | 07/01/2019 23:12

    שלום,
    לאחרונה נסגרה חנות קטנה (חברה בע"מ) שבה עבדתי מספר מועט של שנים. לאחר בדיקה מקיפה נמצא כי בעל החנות אינו הפריש את חלקו לקרן הפנסיה שלי ושל שאר העובדות, החברה בהליך של פירוק ואני אמורה לקבל את פיצויי הפיטורים מביטוח לאומי. שאלתי היא האם ביטוח לאומי יוכל לשלם גם את החוסר שלא שילם המעביד כתוספת לפיצויי הפיטורים?

    • פיצויים /חברה שנמצאת בהליך של פירוק
      עו"ד עדי אורן-פריאנטי | 08/01/2019 09:08

      כן.
      עליך להגיש תביעת חוב מלאה לנאמן שהתמנה לחברה בפירוק.
      ברגע שהוא מאשר את תביעת החוב - התביעה תוגש על ידו לביטוח לאומי והוא ישלם לך את הכספים המגיעים לך.

      בברכה,

      עדי אורן פריאנטי, עו"ד
      מנהלת פורום דיני עבודה

      שדרות ירושלים 18, אשדוד.
      טל': 08-8671200; מייל: lawadio@gmail.com