האם שווה לתבוע בגין תשלום ביתר?

  • תביעה קטנה-סלולר
    יניר אסולין | 07/01/2019 14:41

    שלום אני לקוח בסלקום בעת כניסתי לתכנית סוכם על 160 שח בחודש.  המחיר הזה אף פעם לא נלקח ובמשך 5 חודשים חוייבתי ב180 שח' הם הסכימו לזכות אותי אבל לא רצו לתת לי פיצוי האם שווה לי לתבוע אותם?

    • האם שווה לתבוע בגין תשלום ביתר?
      עו"ד אבי קיסוס | 09/01/2019 07:10

      לפי חוק הגנת הצרכן כאשר חברה גובה ביתר ומודה בכך עליה להשיב את הכסף בתוספת קנס קטן של 16 שקלים בגין כל גביה ביתר. כאשר החברה לא עושה זאת בימ"ש רשאי לקבוע פיצוי עד  לסכום של 10,000 שקלים. ממולץ להסתייע בעו"ד לצורך הליך זה.

      בהצלחה,

      אבי קיסוס, עו"ד
      מנהל פורום צרכנות

      כרכום 15/18, ספיר, ערבה תיכונה
      טל': 073-7274466; מייל: info@ayk.co.il