הפיכת חברה לחברה בע"מ

  • הפיכת חברה לחברה בע"מ
    טליה | 18/12/2018 17:00

    יש לי חברת רוח בערבון בלתי מוגבל אני בעלת המניות היחידי  .לחברה אין נושים פרט לי עצמי . אני רואת חשבון במקצועי
    אני מעוניינת א.לשנות את החברה לבעמ -
    כמה זמן זה ייקח והאם צריך אישור בית משפט
    אני מתכוונת לתת שירותים נילווים, כגון ייעוץ, הנהלת חשבונות האם אוכל  להתאגד כחברה בע״מ?
    אודה לתגובה

    • הפיכת חברה לחברה בע"מ
      עו"ד משה כאהן | 02/01/2019 11:36

      ישנם מקצועות כגון עורכי דין ורואי חשבון שהדין מחייב אותם בהקמת חברות לצרכי עיסוקם אשר אינן בערבון מוגבל.

      בברכה,

      משה כאהן, עו"ד
      מנהל פורום דיני חברות

      שד' שאול המלך 35, ת"א
      טל': 03-6914775; מייל: mk@kahn.co.il