לא צודק

  • תשלום שכר טרחה לעורך דין
    שרגא | 29/12/2018 20:43

    שלום.
    הייתי אמור לרכוש דירה.
    העורך דין הכין את הטיוטה. ומסיבה כל שהיא לא רכשתי את זה.
    יצויין שלא נעשתה עם העורך דין הסכם בכתב מתי וכמה ישולם
    אלא דרך המתווך הגענו לעורך דין הזה. והמתווך הוא היה גם זה שעידכן אותנו על גובה השכר טרחה שנשלם לעורך דין.
    העורך דין כרגע מבקש שאשלם לו את כל הסכום למרות שלא נחתמה העסקת מכר.
    הצעתי לו שאשלם לו 500 שח עבור מה שכן עשה.
    אך הוא דרש או 1000 שח או תביעה בבית משפט על כל הסכום.
    האם הדין איתו? האם זה ניסיון סחיטה?

    • לא צודק
      קרמר | 29/12/2018 23:12

      אתה לא צודק . הכין עבורך טיוטה . צריך לשלם . להבא תישאל זה בתשלום בחינם . טוב שהוא לא רוצה יותר מאלף
      שלם וסגור עניין

      • ביקשתי ייעוץ מקצועי.
        שרגא | 30/12/2018 07:51

        שאלתי כאן כדי לקבל ייעוץ מקצועי ולא מאחד כמוני שגם שואל כאן שאלות.
        תודה

        • לא צודק
          קרמר | 30/12/2018 11:29

          אני לא מחזק את המקלדת לאף  מומחה לענות .
          אני תמיד שואל מראש . כמה יעלי לי העניין . שלא יהייה לי הפתעות כמו לך .