הסכם קיבוצי ישן

  • הסכם קיבוצי ישן
    מיקי | 29/12/2018 18:43

    המעסיק של בני חתם עם ההסתדרות על הסכם קיבוצי בעניין דמי הבראה בשנת 1980, דהיינו לפני 37 שנים.
    כיצד מתייחסים לתנאים של הסכם קיבוצי זה אם המחיר אז היה 684 לירות ליום. מה המחיר היום וגם שאר הכללים בקשר לדמי ההבראה היום שונים לעומת שנת 1980.

    • הסכם קיבוצי ישן
      עו"ד לילך אקרמן | 29/12/2018 21:28

      שלום רב
      ראשית יש לבחון באם ההסכם עודנו בתוקף. ככל והתשובה היא כן אזי ישנה המרה לתעריף היום ומכל מקום ככל וההסכם פחות מהסכם הכללי החל במשק הולכים לפי הסכם הכללי

      בברכה,

      לילך אקרמן, עו"ד

      מנהלת פורום דיני עבודה

      העמק 52, כפר יונה
      טל': 8833030 -077; מייל: lilachakerman@netvision.net.il