תביעה לאכיפת הסדרי ראיה

  • הסדרי ראיה
    אריק | 26/12/2018 16:27

    היי

    הבנתי שאם הגרושה לא נותנת לי לראות את הילד בהתאם להסדרים שנקבעו בפסק הדין אני יכול להגיש בקשה לביזיון בית המשפט. השאלה שלי היא האם להגיש בקשה באותו תיק בו ניתן פסק דין? (התיק רשום כסגור) או לפתוח תיק חדש?

    תודה

    • תביעה לאכיפת הסדרי ראיה
      עו"ד רוית טוב-לי | 29/12/2018 23:10

      אריק, שלום,
      כדאי שתפנה לייעוץ פרטני אצל עו"ד מומחה ומנוסה בתחום.
      כשלעצמי, לא הייתי מגישה תביעת ביזיון, אלא תביעה על פי ס' 7 לחוק בית המשפט לענייני משפחה.
      כדי לתת יעוץ מיטבי צריך לשמוע את כל הנסיבות.
      מכל מקום, לשאלתך, תביעת ביזיון מוגשת בהליך חדש נפרד, אבל איני בטוחה שזו הדרך.
      אם פסק הדין ניתן לפני למעלה משנה, ממילא תצטרך לנקוט בהליך יישוב סכסוך לפני שתוכל להגיש תובענה כלשהי.
      בהצלחה, רוית

      בברכה,

      רוית טוב-לי, עו"ד
      מנהלת פורום דיני משפחה

      דניאל פריש 3, תל אביב
      טל': 03-6078888; מייל: ravit@tovly.co.il