זכויות יוצרים בתמונה

  • תמונת תדמית
    גל לברן | 24/12/2018 15:01

    שלום
    בשנת 2011-2012 צולמתי לאתר של חברה שעבדתי בה. כיום אני עובדת בחברה אחרת ורוצה להשתמש בתמונה שהועלתה בזמנו לאתר של החברה ששילמה על הצילום. האם מותר לי?
    תודה

    • זכויות יוצרים בתמונה
      עו"ד אפי אהרונוב | 25/12/2018 22:04

      גל שלום,

      יש לברר מי צילם את התמונה, למי הזכויות בה ומה סוכם בין הצדדים (אם סוכם) ולאור זאת ניתן יהיה לחוות דעה. כל עוד תפעלי ללא בדיקה של הדברים - תהיי תחת סיכון של תביעה.

      בברכה,

      אפי אהרונוב, עו"ד
      מנהל פורום זכויות יוצרים

      בצלאל 1, בית יעקב, רמת גן
      טל':03-5057171; מייל: info@ea-law.co.il