ביטוח צד ג' לחוג ילדים

  • שאלה בנושא ביטוח צד ג׳ (לא רכב)
    נתן מז׳יבובסקי | 22/12/2018 19:24

    שלום לכולם ושבוע נפלא קודם כל??
    אני מוזיקאי, יוצר, מפיק ויש לי אולפן הקלטות.
    מכיוון שזה לא קלי קלות להתפרנס נטו מהקלטות, החלטתי להעביר סדנאות בנושא וללמד ילדים ונוער.
    הגעתי לבית ספר מוזיקלי (קונסרבטוריון) מטעם העירייה, ובו הציעו לי להעביר חוג פעם בשבוע לילדים.
    הכל היה טוב ויפה, עד שהגעתי לחוזה, ובחוזה רשום שאני צריך ״ביטוח צד ג׳״, זאת אומרת שאם קורה משהו לילדים אני צריך להיות מכוסה. אגב אני עובד שם כפרילאנסר, יש לי עסק ופעם בחודש אני מוציא להם חשבונית.
    השאלה שלי היא קודם כל אם זה יכול להיות דבר כזה...הרי המקום הוא מטעם העירייה ומשרד החינוך ומן הסתם יש להם ביטוח,
    שאלה שניה נגיד וכן...מה העלות של דבר כזה בערך?? זה שעה בשבוע ובערך 6-7 ילדים...

    תודה לעוזרים ??

    • ביטוח צד ג' לחוג ילדים
      עו"ד גיל קראוס | 24/12/2018 16:26

      שלום רב,

      זה אכן הגיוני שכן אם יתרחש נזק בגלל רשלנות שלך, זה לא בהכרח יהיה מכוסה בפוליסה של העירייה ולכן מבקשים שתבטח בפוליסת צד ג' את האחריות שלך למקרה של נזק עקב רשלנות מצידך.

      לגבי תעריפים אנא הפנה את שאלתך לסוכן ביטוח.

      בכבוד רב,

      גיל קראוס, עו"ד
      מנהל פורום דיני נזיקין ופורום דיני ביטוח

      שדרות שאול המלך 8, בית אמות משפט, תל אביב
      טל': 03-6766602 ; מייל: gil@eghert-kraus.co.il