ניתן לבקש להמרה להתראה

  • המרת דוח או בקשה להשפט
    ניב ניב | 18/12/2018 11:04

    שלום רב
    ב27/10/18 נסענו 4 בני משפחה חגוריםחמלבד בתי הקטנה בת ה7. שוטר תנועה הבחין ב כך  ולאחר שעצרנו נתן לי דוח וקנס בסך 750 שח. זאת למרות שכבר 7 שנים אין לי עבירת תנועה.ברצוני לשאול האם ניתן כעת לאחר חודש וחצי מזמן ביצוע העבירה לנסות להמיר את הדוח לאזהרה.
    והאם כדאי לבחור להשפט כאשר ה 7 שנים של נהיגה ללא עבירות יעמדו לזכותי במשפט?
    תודה רבה

    • ניתן לבקש להמרה להתראה
      אבי | 18/12/2018 12:19

      לא ניתן לבקש להישפט וגם אם כן, מה תטען להגנתך?
      אין קשר בין ותק נהיגתך לזה שקבלת קנס
      ותק הנהיגה אולי יסייע לך  בכך שהשופט יטיל עליך את הדנס המקורי ולא יוסיף לך כראות עיניו על ניהול סרק של תביעה

    • המרה באזהרה
      יעקבי | 18/12/2018 20:00

      שלום ניב,
      היית צריך לפנות למפנ"א בבקשה להמרת הדו"ח באזהרה בתוך 30 יום מקבלת הדו"ח. אחרי הכל אתה עומד בקריטריונים, אך פספסת!
      באשר רצונך להישפט? - על מה? האם אתה כופר בעבירה?
      האם אתה סבור שנעשה לך עוול?
      אלוהים אדירים! מדובר בבת שלך. נא הפנם ושלם על מנת לנקות מצפונך.
      סליחה, זו דעתי.