העברת שאלה לפורום ביטוח לאומי

  • השלמת הכנסה
    סבטה | 18/12/2018 12:12

    הנני עובדת בחברה עירונית ראשון במשרה מלאה כ 8.30 שעות ליום חליתי בסרטן השד וכרגע קיבלתי אישור רופא תעסוקתי ל4 שעות ביום בחברה טוענים שצריכה לקבל השלמה מביטוח לאומי בביטוח לאומי טוענים שרק השלמת הכנסה שזה רק 450 שח תמוהה בעיניי

    • העברת שאלה לפורום ביטוח לאומי
      עו"ד אחוה פודים | 20/12/2018 08:54

      סבטה שלום,

      ראשית, רפואה שלמה!

      אין זה הפורום המתאים.
      העבירי את שאלתך לפורום ביטוח לאומי.

      בנוסף לפניה לביטוח לאומי, אמליץ לך לבדוק את פוליסות הביטוח שלך (בקרן הפנסיה או פלוסיות ביטוח אישיות אחרות), שכן יש בהם מרכיב של אובדן כושר עבודה, חלקי או מלא. ככל שאת מבוטחת, אולי מגיעים לך כספים.

      בברכה,

      אחוה פודים, עו"ד
      מנהלת פורום דיני עבודה

      יפו 33, בית יואל, ירושלים
      טל: 02-6254646 ; מייל: achva.law@gmail.com