נציגות בית משותף

  • נציגות בית משותף
    סיוון | 17/12/2018 20:06

    שלום לכולם,
    ראשית רוצה לפרגן לכל המייעצים המקצועיים בפורום!
    ולשאלה שלי:
    קנינו לפני שנתיים דירה חדשה מקבלן . הקבלן ביקש למנות אותי כנציגה ברישום הבית המשותף. שתי שאלות:
    1. האם לי או לשאר הרוכשים בבנין קיימת הזכות לסרב להיות נציגים ברישום המשותף על מנת ללחוץ על הקבלן לטפל בליקויים בבנין?
    2. האם העובדה שאהיה נציגת הבית המשותף תפגע בזכותי העתידית לתבוע את הקבלן בגין אי אילו רשלנויות או אי טיפול בליקויים בדירה שרכשנו?
    מודה מראש על המענה

    • נציגות בית משותף
      עו"ד מיכאל שטרית | 19/12/2018 12:58

      סיוון שלום רב,

      ניתן לסרב למינוי. כמו כן המינוי בפועל לא פוגע בזכותך לתבוע בעתיד

      בברכה,

      עו"ד מיכאל שטרית
      מנהל פורום נדל"ן ומקרקעין

      בן צבי 7א, בית שמש
      טל': 02-9925566 ; מייל: michael@sb-law.co.il