עיכוב במתן מענה לשאילתה על ידי ועדת האתיקה

  • שאילתא
    דוד | 16/12/2018 15:36

    שלחתי שאילתא בנוגע לעניין אתי, לועדת האתיקה. חלפו למעלה מ3 חודשים וטרם קיבלתי מענה. כיצד עליי לפעול?

    • עיכוב במתן מענה לשאילתה על ידי ועדת האתיקה
      עו"ד מייק יורק | 19/12/2018 22:15

      דוד שלום

      אציע כי תאתר את שם פרקליט/ת הוועדה ותמען הפניה/תזכורת אליה ישירות.

      במידה והפרקליט/ה לא עונים תוך 7 ימים לפנות אל יו"ר ועדת האתיקה ביחס לעיכוב.

      מקום שגם אז לא ניתנת החלטה תוך 7 ימים נוספים, לפנות בשאילתה אל ועדת האתיקה הארצית תוך ציון העיכוב.

      בברכה,

      מייק יורק, עו"ד
      מנהל פורום אתיקה מקצועית

      יגאל אלון 126, תל אביב
      טל': 03-9445065 ; מייל: etika@advocate.cc