מה עושים אם המשטרה לא רוצה לחקור

  • תצהיר שקרי לבית המשפט
    יוסי נחום | 16/12/2018 11:05

    שלום רב
    במסגרת משפט שאנחנו דיירי בניין בחיפה מנהלים כנגד יזם בנייה,הגישו היזם,אחד ממנהליו שהוא עו"ד בהכשרתו, ועו"ד המועסקת במשרד, מסמך של יפויי כוח  שקרי ,כחלק מהתצהיר  ככתב הגנה לפני משפט, בשם דיירי הבניין,ללא מסמך מצורף אם חתימות שלנו.
    הגשתי על כך תלונה במשטרה,ולתדהמתי התבשרתי שהתיק נסגר ללא שקראו לנאשמים בתלונה לחקירה,בתוענה שבזמן שמתנהל משפט אין המשטרה יכולה לחקור, מה עוד שהמשפט הוא אזרחי,וספק אם השופט יוכל להורות על פתיחת חקירה, ויוצא מצב שמתנהל משפט אם תצהיר שקרי,גם אם עו"ד שלנו יציג זאת בפני השופט בזמן המשפט,ויותר מכך תחת חסות החוק משתמשים בתצהיר שקרי כנגד אזרחים תמימים,שאין ידם משגת לשכור את שירותיו של עו"ד פלילי.
    מה עליי לעשות על מנת להוציא לפועל את התלונה לחקירה.

    בברכה
    יוסי נחום

    • מה עושים אם המשטרה לא רוצה לחקור

      ליוסי שלום,

      על החלטה שלא לפתוח בחקירה יש לך זכות להגיש ערר בהתאם להוראות סעיף 64 לחוק סדר הדין הפלילי.

      בברכה,

      גדעון קוסטא, עו"ד
      מנהל פורום פלילי

      בית סילבר קומה 5,
      רחוב אבא הלל 7, רמת גן
      טל': 052-4802244 ; מייל: costagidi@gmail.com