רישום סימן מסחר

  • זכויות על שם אפליקציה
    מיכאל | 15/12/2018 12:42

    התחלתי תהליך של רישום סימן מסחרי על השם לאפליקציה שלי והעלות של 2 השלבים עלתה לי 9700 שח,רציתי לברר אם זה המחיר ולעוד שאלה אם העורך דין רשם רק את הבקשה אך עדיין לא שלח אותה ואני רוצה כרגע לבטל אותה זה הגיוני שייקחו לי רק על רשימת הבקשה 4000 שח?

    • רישום סימן מסחר
      עו"ד גיא קדם | 15/12/2018 12:50

      שלום מיכאל
      איני יודע מה נכלל בסכומים שציינת (בקשה אחת או יותר, רגילה או מזורזת, טיפול נוסף וכו'). צריך גם לזכור שיש לשלם אגרות לרשם סימני מסחר ואיני יודע האם זה נכלל בסכומים הנ"ל.
      בכל מקרה,  גובה שכר טרחה הוא עניין מסחרי לפי היצע וביקוש ויכולת המשא ומתן שלך.
      לא ברור למה הכוונה ב"לבטל" בקשה. אם הבקשה הוגשה התשלום כבר שולם ואין החזרי אגרה ובדרך כלל גם לא נהוג להחזיר שכר טרחה על עבודה שבוצעה.

      בברכה,

      גיא קדם, עו"ד
      מנהל פורום זכויות יוצרים

      בר כוכבא 23, V TOWER, ק' 12, בני ברק
      טלפון: 03-6515778; מייל: guy.kedem.law@gmail.com