לממל"ז חזקת אמינות בבית המשפט לאחר משפט של מנהלת

  • דוח תנועה
    דודי | 13/12/2018 12:03

    נרשם לי דו"ח תנועה ,ממכיר מסוג ממל"ז ,שאמינותו נפסלה בבית משפט בבאר שבע ע"י השופטת רחל ברקאי,האם אני יכול לבקש על סמך פס"ד את מחיקת הדו"ח מה גם שהשוטר היה בתוך הרכב סגור וגם הסתתר מאחורי תחנת הסעה בדרך מהירה,וגם שיקר כשטען שהייתה ראות בהירה בו בזמן שהיה סגרירי ומעונן ,ויש לי תיעוד במצלמה שהייתה ברכבי ותיעדה את כול הנאמר לעיל .

    • לממל"ז חזקת אמינות בבית המשפט לאחר משפט של מנהלת
      אבי | 14/12/2018 21:11

      מכון התקנים לשעבר.
      שמורה לך הזכות לבקש את יומך בבית המשפט
      רק אל תשכח כי עו"ד עולה כסף - לכל הפחות כערך הקנס והסיכוי לזיכוי קטן ביותר.
      מזג אוויר סגרירי אינו משםיע על המדידה.