דו"ח מהירות

  • דוח על מצלמות מהירות
    מור | 12/12/2018 10:18

    קיבלתי דוח 750 שח +8 נק על מהירות 117 קמש במקום 90 באוגוסט 2017. מאז עברו הרבה מאוד מלחמות בנושא המצלמות ואני ביקשתי להישפט. שלחו לי דיון לחודש הבא ושאלתי היא כזו: האם כדאי לקחת עו"ד בשביל הנושא הנ"ל? האם יש סיכוי שאזוכה או לחילופין שאקבל עונש כבד יותר או שהקנס יגדל? ממש חסרת אונים בנידון ... תודה מראש

    • דו"ח מהירות
      יעקבי | 12/12/2018 22:34

      שלום מור,
      אינך יודעת לנהל דיון בנושא אכיפה כלפי מהירות מופרזת.
      אינך בקיאה בפסיקות שנתקבלו בנושא. יש מהן שאינן מחייבות.
      לשכור שירותי עו"ד יעלה פי כמה וכמה מגובה הקנס ולא בטוח שהתוצאה תספק אותך.
      עצתי, להגיע להסדר עם התביעה ביום המשפט. (טיבו תלוי בעברך התעבורתי ואם הורשעת בעבר על אותה עבירה).
      יש מצב להקטנת הקנס ואם לאו, להשאירו על כנו.
      זו רק דעתי.