הרחבה

  • הרחבה
    צחי | 12/12/2018 09:26

    שלום לכם תודה על האתר המועיל
    אני גר בקומה 3 בבנין משותף. כל הבנין הרחיב את הדירות חוץ ממני (אני חתמתי לכולם)כיום אני מעונין להשתמש בגג של ההרחבה בקומה 2.לצורך מרפסת ללא בניה מצדי ורק להוסיף סורגים לגג האם עלי לשלם תודה רבה

    • הרחבה
      עו"ד מיכאל שטרית | 14/12/2018 08:07

      צחי שלום רב,

      לא ברורה לי השאלה, לשלם על מה? ככל והנך מעוניין לבנות הרי שהרחבת הדירה כרוכה בהוצאות כגון אדריכל, היתר אגרות וכדומה.

      בברכה,

      עו"ד מיכאל שטרית
      מנהל פורום נדל"ן ומקרקעין

      בן צבי 7א, בית שמש
      טל': 02-9925566 ; מייל: michael@sb-law.co.il