חישוב פיצויי פיטורים לעובד שעבד שנה ופוטר

  • פיצויים עכב פיטורים
    רונית | 11/12/2018 17:57

    עובדת שנה במקום, הזמינו אותי למכתב לשימוע שיתקיים מחר ורציתי לבדוק מה הזכויות שלי עבור פיצויים?

    • חישוב פיצויי פיטורים לעובד שעבד שנה ופוטר
      עו"ד אחוה פודים | 13/12/2018 16:55

      רונית שלום,

      ככל שיפטרו אותך, תהיי זכאית לפיצויי פיטורים על שנת עבודה.
      אם שכרך הוא על בסיס חודשי - ישולם שווי של חודש עבודה אחד.

      אם שכרך הוא על בסיס שעתי - יש לעשות ממוצע של שעות עבודה במהלך כל השנה ולשלם לך שכר של חודש עבודה אחד בהתאם לממוצע.

      בהצלחה!

      בברכה,

      אחוה פודים, עו"ד
      מנהלת פורום דיני עבודה

      יפו 33, בית יואל, ירושלים
      טל: 02-6254646 ; מייל: achva.law@gmail.com