גירושין

  • גירושים
    סיון רשטי | 11/12/2018 10:56

    ברצוני לברר כמה דברים בעלי ישב בכלא 10 שנים השתחרר לפני חצי שנה ולאחר חמישי ימים פתח לי תיק ברבנות התברר לי שהוא בגד בי כל התקופה האחרונה לפני שהשתחרר והיום חי עם הבחורה יש לנו שלושה ילדים קטנים שבחצי שנה שאנו פרודים ראה אותם 3 פעמים לכמה שעות .הוא אינו מעוניין בקשר איתם בכלל גם שלח לי הודעה שמוכן לוותר עליהם אם אוותר על מזונות אבסורד .האם בתור אסיר משוחרר הוא יהיה מחוייב לשלם מזונות? והאם זה שכרגע התיק ברבני אני יכולה לפתוח בענייני משפחה ? שאלה אחרונה נשלח אליי כתב תביעה מבזה ושקרית לחלוטין מה עושים במצב שכזה אני שחיכיתי לבנאדם 10 שנים שישתחרר בסוף יוצא לגורם לי לעוגמת נפש בלתי ניתנת לעכל.
    מבקשת לקבל הסברים והאם בכלל הדיינים יראו לנכון את הצד שלי שמגדלת שלושה ילדים לבד כבר מעל עשור .

    • גירושין
      עו"ד רוית טוב-לי | 11/12/2018 15:18

      סיון, שלום,
      לי דווקא נשמע שטוב שפטרנו.
      שילך לשלום, בכפוף לקבלת זכויותייך.
      מספיק הפסדת בגללו.
      לשאלתך, גם אסיר משוחרר חייב במזונות ילדיו.
      לגבי השאלה אם את יכולה לפנות לבית המשפט, צריך לראות מה בדיוק הוא הגיש. מכל מקום, לא בטוח שבית הדין רע לך.
      אני לא מבינה איך קיבלת תביעה מבלי שקדם לה הליך יישוב סכסוך.
      כדאי מאוד שתתייעצי עם עו"ד בדחיפות.
      אם אין לך יכולת לממן עו"ד, פני לסיוע המשפטי.

      בהצלחה,
      רוית

      בברכה,

      רוית טוב-לי, עו"ד
      מנהלת פורום דיני משפחה

      דניאל פריש 3, תל אביב
      טל': 03-6078888; מייל: ravit@tovly.co.il