סיום ייצוג עם עורך דין

  • תאונת דרכים- פיצוי לא הולם
    ניבר | 07/12/2018 22:54

    שלום,
    איני יודעת אם זה בדיוק נושא הפורום אבל אשמח בכל זאת לעיצה טובה.
    הייתה לי תאונת דרכים קשה.
    עו"ד הגיש תביעה וקיבלתי הצעה מחברת הביטוח במסגרת פשרה מבלי שהגענו לבימ"ש.
    עו"ד המייצג המליץ לקחת את ההצעה כי לדעתו בבימ"ש לא אקבל יותר.
    בהתייעצות עם משרד בעל מוניטין נמסר לי כי הפיצוי שהוצע לי הוא כמחצית ממה שמגיע לי והוא מוכן לייצג אותי.
    אני רוצה להחליף את עו"ד המייצג אולם איני רוצה לשלם שכ"ט כפול.
    איך זה עובד וממה צריכים להיזהר?
    תודה,ניבר

    • סיום ייצוג עם עורך דין
      עו"ד ראוף נג'אר | 12/12/2018 19:38

      שלום רב,
      זכותך לעזוב את עורך הדין שלך, עלייך להסדיר מולו את שכר הטרחה, בהתאם למה שסוכם.

      בברכה,

      עו"ד ראוף נג'אר
      מנהל פורום תאונות דרכים

      האורגים 21, אשדוד
      טל': 08-6538011 ; מייל: raouf@an-law.co.il