כניסה בכח לבית

  • תביעה
    רפאל טולדו | 06/12/2018 10:17

    שלום.אדם נכנס לביתי.ללא רשותי ו או הזמנתי.היו נוכחים 2 עדים.ביקשתי אין ספור פעמים שיצא אבל.דחף פיזית ואיים שיכול הוא להשתמש בכוח.והמשיך להכנס.הזמנתי .והגשתי תלונה גם בתחנה.הואשם  בסעיפים 192 ובתקיפה.האם יש לי גם תביעה כנגדו.עוד בטרם המשטרה עונה לי?? הדבר מציק לי מאוד.זו הפעם השניה שנוהג הוא כך. תודה.

    • כניסה בכח לבית
      עו"ד אלי לוטן | 09/12/2018 17:47

      שלום רפאל,
      אני מבין שזה מאד מפריע לך. מעבר לפניה למשטרה, לא ברור מה תרצה עוד לעשות.

      בברכה,

      אלי לוטן, עו"ד
      מנהל פורום עורכי דין

      ז'בוטינסקי 33, רמת גן
      טל': 03-6125353; מייל: ely@lotan-law.com