הליך ערעור נפרד

  • האם הליך הערעור יהווה הליך נפרד או חלק מההליכים שכ
    מיכל | 03/12/2018 15:52

    הוגש לבית דין אזורי לעבודה בקשה להארכת מועד הגשת ערעור על החלטת ועדה רפואי עליונה.

    בהליך זה הרשמת קבעה בהחלטה שהמשיב בתגובתו ימסור האם הוא מסכים לראות בבקשה בנ"ל להארכת מועד הגשת הערעור כהגשת ערעור עצמו והאם הוא מסכים לתת ארכה להגשת נימוקים לערעור  עד ליום X ?

    שהוא היום שבו כבר לא ניתן להגיש את הערעור .לכן על החלטת רשמת זו הוגש ערעור שנפתח לגביו מס' הליך חדש הליךB .שושופט מנהל אותו,ושנתן צו ארעי כי הערעור שלגביו הוגשה בקשה להארכת מועד הגשת ערעור נדחה בזאת עד למועד החלטתו בערעור שהוגש לו.

    שאלתי היא:
    1.  ככל שבהליך B  יוחלט  לבטל את החלטת הרשמת מהליך A , ותינתן הארכת זמן להגשת הערעור האם כשהערעור יוגש יפתח בעבורו הליך חדש עם מס' הליך אחר או שהערעור כשיוגש יהווה חלק מהליך A או B הקיימים כבר?

    2. ככל שרוצים להגיש בקשה לעיכוב הליכים לגבי הליך A ההאם מגישים אותה לרשמת בהליך A או לשופט בהליך B?
    תודה רבה

    • הליך ערעור נפרד
      עו"ד גיל קראוס | 04/12/2018 16:11

      צהריים טובים,

      מדובר בשאלה עם פרטים רבים וללא עיון בהחלטות לא אוכל להשיב לה.

      בכבוד רב,

      גיל קראוס, עו"ד
      מנהל פורום דיני נזיקין ופורום דיני ביטוח

      שדרות שאול המלך 8, בית אמות משפט, תל אביב
      טל': 03-6766602 ; מייל: gil@eghert-kraus.co.il