הצהרת נפגע עבירה

  • הצהרת נפגע עברה
    רומן בורמן | 02/12/2018 13:10

    שלום לכולם
    בעוד מספר שבועות צריך להתקיים דיון לטיעונים לעונש בגין עברה שאני הוא הנפגע עברה בתיק.
    לאורך התקופה הייתי מיוצג על ידי מספר עו"ד שלא בדיוק עשו את עבודתם ולא המליצו מניסיונם איך
     להתנהל עם התביעה האזרחית, ובסופו של יום הגעתי למצב שאיני יכול לטבועה פיצויים בהליך
    האזרחי בגלל חוק ההתיישנות שחל על תיק זה ( יש עדיין ויכוח בנושא שכן חלק מהנזק מהתקיפה
    נתן את אותותיו והתגלעה בזמן האחרון)
    ואני לא רוצה לדבר פה על הרשלנות של המשטרה שגרמה לכל העיקוב הבלתי סביר הזה בהגשת
    כתב אישום.
    השאלה שלי איך ובעזרת מי אני יכול לכתוב תצהיר נפגע עברה ואיך אני יכול להשפיע על בית
    המשפט לשלם לי פיצוים עונשים גבוהים ?
     תודה.

    • הצהרת נפגע עבירה
      עו"ד גיל קראוס | 04/12/2018 16:02

      צהריים טובים,

      מאחר ושאלתך בסופו של דבר נוגעת להליך הפלילי ולפיצוי במסגרת הליך זה, אני ממליץ שתפנה את שאלתך לפורום פלילי באתר.

      בכבוד רב,

      גיל קראוס, עו"ד
      מנהל פורום דיני נזיקין ופורום דיני ביטוח

      שדרות שאול המלך 8, בית אמות משפט, תל אביב
      טל': 03-6766602 ; מייל: gil@eghert-kraus.co.il