האם ניתן לחלוק על פס"ד בהעדר הגנה

  • פסד בהיעדר הגנה בפשר
    חסוי | 29/11/2018 20:19

    נושה שהגיש בקשת פשיטת רגל נגד חייב, לאחר שקיבל פסד בהיעדר הגנה, פסק הדין חלוט.
    כיתד החייב יכול לחלוק על פסק הדין? האם להגיש בקשה לבימש לפשר להתגונן בהליך ולבקש ביטול פסד, או להציג למנהל המיוחד את הטענות של החייב?

    • האם ניתן לחלוק על פס"ד בהעדר הגנה
      עו"ד קובי צאיג | 02/12/2018 09:03

      שלום רב!

      קודם כל לא ציינת האם כבר ניתן צו כינוס. מעבר לכך לאחר מתן צו כינוס ומינוי מנהל מיוחד יש להציג את הטענות למנהל המיוחד.למנהל המיוחד ישנה סכמות לבדוק פס"ד שניתן בהעדר הגנה ולא משנה הסיבה בשלה ניתן בהעדר הגנה. בין האם החייב לא ניסה להתגונן ובין אם ניסה להתגונן אל הערכאה הרלוונטית לא נתנה רשות להתגונן

      בברכה,

      קובי צאיג, עו"ד
      מנהל פורום פשיטות רגל

      רחוב הפלדה 3, אור יהודה
      טלפון: 03-6125512 ; מייל: kobi@zaig-law.com

      • ביטול
        מאור | 07/12/2018 10:01

        אין הליך רגיל בבימש לבטול פס"ד בהעדרו הגנה? ???

        • בקשה לביטול פסק דין בהיעדר הגנה
          עו"ד עומר נירהוד | 18/12/2018 17:17

          בוודאי שיש, אבל זה לא רלוונטי למי שנכנס להליך כינוס

          בברכה,

          עומר נירהוד, עו"ד
          מנהל פורום פשיטת רגל

          רחוב הערבה 3, איירפורט סיטי
          טל': 03-3036301 ; מייל: omer@nirhod-law.co.il

          • גם אם לא ניתן צו כינוס?  לת
            מאור | 18/12/2018 18:35