בדירה שאני שוכרת ישנה רטיבות. האם אני יכולה לעזוב?

  • הפרת חוזה שכירות - המשכיר
    מאיה | 27/11/2018 08:19

    שלום רב,
    אני משכירה דירה מחודש ספטמבר. לפני חתימת החוזה היה ידוע שבדירה מעל התפוצץ צינור ביוב ויש רטיבות בדירה שאותה אני משכירה - אך הובטח לי כי זה יטופל.
    מאז ואז היום העניין לא טופל, הרטיבות התרחבה ואני ממש מפחדת גם שתתחיל נזילה בבית וגם מבחינה בריאותית שייווצר עובד. בעל הדירה לא מעוניין לטפל בזה מאחר והוא ביחסים גרועים עם בעל הבית של הדירה מעל. מה עליי לעשות? האם מדובר בהפרת חוזה? האם אני יכולה לעזוב את הדירה מבלי להפר בעצמי חוזה עקב כך?

    • בדירה שאני שוכרת ישנה רטיבות. האם אני יכולה לעזוב?
      ליאור חאיק, עו"ד | 27/11/2018 19:37

      היי מאיה

      כדאי להתייעץ עם עורך דין לפני נטישת הדירה באופן חד צדדי. ייתכן ויש צורך בהודעה על ביטול ההסכם עקב הפרה יסודית. אי אפשר להשיב מבלי לקבל אינפורמציה נוספת.

      ככל ויש צורך בסיוע נוסף, אני עומד לרשותך.

      בברכה,

      ליאור חאיק, עו"ד
      מנהל פורום צרכנות ופורום דיני חוזים

      לוי אשכול 31, רחובות
      טל': 052-5475475; מייל: haiklior@hotmail.com