הזמנת ביטחון. האם לשון הרע?

  • תקרית בחברת ביטוח
    ניבר | 22/11/2018 14:03

    שלום,
    איני בטוח שזה הפורום המתאים אבל אשמח לתשובה..
    יש לי ביטוח בריאות פרטי בחברת ביטוח.
    לפני מספר שנים, הגעתי לחברת הביטוח על מנת לשוחח עם הנציגה שמטפלת בתביעת הביטוח שהייתה לי.
    שוחחנו באופן ספייס ובאיזור היו עובדים נוספים.
    במהלך השיחה התרגזתי והרמתי את הקול.
    לפתע, הנציגה ששוחחתי עימה התקשרה לביטחון של הבנין שיגיעו לסלק אותי !
    הם הגיעו, נכחו במהלך השיחה וליוו אותי החוצה בסיום השיחה.
    לא הייתה שום סיבה עינינית לקרוא לביטחון .יש לציין כי לא הייתה תלונה במשטרה על האירוע.
    בנוסף, אין לי עבר פלילי.
    התרשמתי כי אותה נציגה עשתה לי "דווקא".
    לאחרונה הגעתי שוב לחברת הביטוח כדי לברר את זכויותיי. הסתבר לי בקבלה כי יש הערה במחשב שאסור לי להיכנס לבנין.
    כשאמרתי שברצוני לעלות לקבלת קהל לצורך בירור תביעת ביטוח, התלווה אליי איש ביטחון כל הזמן כאילו אני פושע מסוכן.
    המצב החדש לא נעים לי ומקשה עליי למצות את זכויותיי.
    אני רוצה להישאר בחברת הביטוח כי אני משלם שם פרמיה נמוכה במיוחד. מה עושים?
    בברכה,ניבר

    • הזמנת ביטחון. האם לשון הרע?
      ליאור חאיק, עו"ד | 23/11/2018 11:51

      על פניו נראה שיש עילה נזיקית מכוח חוק איסור לשון הרע.

      ככל ויש צורך בסיוע נוסף, אני עומד לרשותך.

      בברכה,

      ליאור חאיק, עו"ד
      מנהל פורום צרכנות ופורום דיני חוזים

      לוי אשכול 31, רחובות
      טל': 052-5475475; מייל: haiklior@hotmail.com