האם אתם נמצאים גם בליווי טיפולי אצל גורם כלשהו ?

  • הגרוש רוצה את המספר של הגננת
    דבי | 21/11/2018 16:00

    שלום,
    יש לי משמורת מלאה על הבת שלי (בת ה 3)
    הגרוש שלי לא ראה אותה כמעט 3 שנים, לא ביקש הסדרי ראייה, שלא נדבר על משמורת. לכן נפסקה לי משמורת מלאה לאחר שנתיים בלי שבכלל אצטרך לבקש או להילחם על זה.

    עכשיו מזה חודשיים התחלנו בהליך במרכז קשר, הוא עכשיו מבקש את המספר של הגננת.
    אני לא רוצה לתת לו את המספר של הגננת כי מניסיון עבר כשהבת שלי הייתה במעון הוא התקשר לגננת להגיד דברים שלא ממ רלוונטים לגננת לדעת ולשמוע.

    זה שיש לי משמורת מלאה נותנת לי גם את האפשרות לסרב לתת לו את המספר של הגננת? הרי אני זאת שמנהלת את כול אורח חיי הבת שלי.הוא מגיע פעם בשבוע לשעה וזה מספיק לו הוא לא דורש להיות יותר מעורב.

    הסיבה שאני לא רוצה לתת לו את המספר זה כי אני לא סומכת על מה שהוא יגיד.

    • האם אתם נמצאים גם בליווי טיפולי אצל גורם כלשהו ?
      עו"ד מיקי חשמונאי | 22/11/2018 19:05

      בברכה,

      מיקי חשמונאי, עו"ד ומגשרת
      מנהלת פורום דיני משפחה

      מת"מ -  'בית טופז' קומה 5
      רח' נחום חת 5, חיפה
      טל': 04-8517771; מייל: law@m-law.co.il